Who I am?

Véres verejtékcseppek között írom ezt a bemutatkozást. Mint sok oldalon olvashatjátok ez nem egy egyszerű feladat. Nehéz az embernek egyszerűen csak úgy írnia magáról. Mit írjon? Hogyan? Mi érdekelne másokat is? Hát azért én megpróbálom. 
Lizynek hívnak, de persze nem ez a becsületes nevem. Budapesten tengetem mindennapjaimat, de közel sem itt születtem. Távol, olyan 250km-re innen. Elmondhatom magamról, hogy rendelkezem egy érettségivel, így papíron már érett vagyok. Ez azonban sem lélekben, sem testben nem igaz még rám. De törekszem arra, hogy ha nem is éretté, de kiforrottá váljak.
Angolul és spanyolul  tudok tanítottak az iskolában. Nem tudom megmondani, hogy a reál vagy a humán tantárgyak álltak hozzám közelebb. Szerettem a törit, az irodalmat, de a matekot is, viszont utáltam a nyelvtant és a kémiát. 
Az életemben rendkívül fontos szerepet játszik a  tánc és a  rajz.
Elsős korom óta táncolok : 7évig klasszikus balett és modern tánc, 3 évig kortárs tánc. Igen, ez nincs meg 12 bizonyos okok miatt. Sajnos most nem táncolok, kinőttem abból a csoportból, ahová eddig jártam és még nem találtam újat. Imádok táncolni, nem tudnám megmagyarázni, hogy mit érzek, amikor táncolok. Elképesztően gyönyörűnek tartom a balettet és örülök, hogy azt tanulhattam, viszont azt hiszem, hogy a kortárs táncban megtaláltam önmagam.
Rajzolok amióta az eszemet tudom. Rajztagozatos iskolába jártam és 14 éves koromtól intenzíven járok külön rajziskolába. Rajzzal szeretnék foglalkozni a jövőmben, még ha most úgyis áll, hogy ez nem fog összejönni. A rajz jelenti a fél életemet. Az oldalon nem láthattok egyet sem a rajzaim közül. Ez csupán azért van mert nem szeretem mutogatni őket. Nem érzem magam elég jónak ahhoz, hogy mindenféle irka-firkámat mutogassam. A pontos okot nem tudom, így alakult. Majd egyszer, talán eljutok odáig...
A személyiségemet nem próbálnám leírni, többek között azért, mert még magam sem tudom, hogy pontosan milyen. Annyit elég ha tudtok, hogy arról a képről amit fent láthatok saját magam jutott eszembe. Nem azért mert szőke, hosszú hajam van és így nézek ki hátulról, hanem mert a kép hangulata, színei, a lány testtartása, a fények mind arra emlékeztetnek, amilyen magam is vagyok.

 

"...you tell me that you liked me against your will, against your reason, and even against your character?"

BLOG
VENDÉGKÖNYV
LIZY
SUITCASE


"You have said quite enough, madam. I perfectly comprehend your feelings, and have now only to be ashamed of what my own have been."

 

 
Blog
Friss bejegyzések
2014.01.07. 18:12
2014.01.07. 18:00
2014.01.02. 14:29
2013.12.25. 22:32
2013.12.10. 12:05
 

 

Olvasom

It takes me a while
 Letti

Glitter and mint
Viki

 Nudes and neons
 Niki

 Buta kislány
Chibi

 3 Pillangó
 Holland

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!