Who I am?

Véres verejtékcseppek között írom ezt a bemutatkozást. Mint sok oldalon olvashatjátok ez nem egy egyszerű feladat. Nehéz az embernek egyszerűen csak úgy írnia magáról. Mit írjon? Hogyan? Mi érdekelne másokat is? Hát azért én megpróbálom. 
Lizynek hívnak, de persze nem ez a becsületes nevem. Budapesten tengetem mindennapjaimat, de közel sem itt születtem. Távol, olyan 250km-re innen. Elmondhatom magamról, hogy rendelkezem egy érettségivel, így papíron már érett vagyok. Ez azonban sem lélekben, sem testben nem igaz még rám. De törekszem arra, hogy ha nem is éretté, de kiforrottá váljak.
Angolul és spanyolul  tudok tanítottak az iskolában. Nem tudom megmondani, hogy a reál vagy a humán tantárgyak álltak hozzám közelebb. Szerettem a törit, az irodalmat, de a matekot is, viszont utáltam a nyelvtant és a kémiát. 
Az életemben rendkívül fontos szerepet játszik a  tánc és a  rajz.
Elsős korom óta táncolok : 7évig klasszikus balett és modern tánc, 3 évig kortárs tánc. Igen, ez nincs meg 12 bizonyos okok miatt. Sajnos most nem táncolok, kinőttem abból a csoportból, ahová eddig jártam és még nem találtam újat. Imádok táncolni, nem tudnám megmagyarázni, hogy mit érzek, amikor táncolok. Elképesztően gyönyörűnek tartom a balettet és örülök, hogy azt tanulhattam, viszont azt hiszem, hogy a kortárs táncban megtaláltam önmagam.
Rajzolok amióta az eszemet tudom. Rajztagozatos iskolába jártam és 14 éves koromtól intenzíven járok külön rajziskolába. Rajzzal szeretnék foglalkozni a jövőmben, még ha most úgyis áll, hogy ez nem fog összejönni. A rajz jelenti a fél életemet. Az oldalon nem láthattok egyet sem a rajzaim közül. Ez csupán azért van mert nem szeretem mutogatni őket. Nem érzem magam elég jónak ahhoz, hogy mindenféle irka-firkámat mutogassam. A pontos okot nem tudom, így alakult. Majd egyszer, talán eljutok odáig...
A személyiségemet nem próbálnám leírni, többek között azért, mert még magam sem tudom, hogy pontosan milyen. Annyit elég ha tudtok, hogy arról a képről amit fent láthatok saját magam jutott eszembe. Nem azért mert szőke, hosszú hajam van és így nézek ki hátulról, hanem mert a kép hangulata, színei, a lány testtartása, a fények mind arra emlékeztetnek, amilyen magam is vagyok.

 

"...you tell me that you liked me against your will, against your reason, and even against your character?"

BLOG
VENDÉGKÖNYV
LIZY
SUITCASE


"You have said quite enough, madam. I perfectly comprehend your feelings, and have now only to be ashamed of what my own have been."

 

 
Blog
Friss bejegyzések
2014.01.07. 18:12
2014.01.07. 18:00
2014.01.02. 14:29
2013.12.25. 22:32
2013.12.10. 12:05
 

 

Olvasom

It takes me a while
 Letti

Glitter and mint
Viki

 Nudes and neons
 Niki

 Buta kislány
Chibi

 3 Pillangó
 Holland

 

 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK